Echte slimmeriken kiezen voor het Vakcollege van Thamen!

Leren door doen.
Het Vakcollege is een opleiding waarbij je vooral zelf actief bezig bent. Al vanaf het eerste jaar krijg je beroepsgerichte praktijklessen, ga je op bezoek bij bedrijven en instellingen en krijg je gastlessen van mensen die veel weten over een bepaald beroep.
Elke leerling is uniek en daarom bieden wij uitgebreide zorg en passend onderwijs voor iedereen die dat nodig heeft. Een opleiding voor doeners dus! Op het Vakcollege Thamen kun je uit de volgende beroepsgerichte profielen kiezen:

Beroepsgerichte leerwegen

  • Produceren, Installeren en Energie
  • Mobiliteit en Transport
  • Bouw, Wonen en Interieur
  • Dienstverlening en Producten 

Ook als mavo-leerling krijg je extra's!

Naast de theoretische vakken krijg je praktische vakken die je voorbereiden op je vervolgopleiding op MBO-4 niveau. Hierdoor maak je direct in je eerste jaar al kennis met vakgebieden als mens & dienstverlening en techniek. Vanaf de tweede klas bieden we technologie en toepassingen aan voor alle mavo-leerlingen. Met dit vakgebied ervaar je welke kansen het bedrijfsleven jou biedt. Ben je op andere mavo’s alleen maar druk bezig met Nederlands, wiskunde en Engels, op Vakcollege Thamen mag je naast deze theoretische vakken ontdekken waar je talenten liggen. Dat is niet alleen leuk en motiverend, het zorgt er ook voor dat je beter kunt kiezen aan het einde van je schooltijd. Dus kies je voor een kansrijke toekomst, dan kies je voor VakcollegeThamen! Ga de uitdaging aan en kom naar onze school.

Go To Top