Elke leerling is uniek in zijn eigen talent! Thamen daagt elke leerling uit om zijn/haar talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Wil jij weten hoe sportief, creatief, onderzoekend, technisch of ondernemend je bent? Op Thamen krijg je in de Talentklas volop de kans. Vanaf komend schooljaar 2018-2019 starten wij met talentklassen.

De leerlingen krijgen 2 lesuren in de week en elke periode duurt 9 weken. In klas 2 oriƫnteren de leerlingen delen op de profiel en keuzedelen van klas 3. Talentklassen zijn klas doorbrekend en dus niet op verschillen van niveau en er zijn geen extra kosten aan verbonden voor ouders.

Waarom Talentklassen:

In het Voortgezet Onderwijs maken leerlingen enkele belangrijke keuzes. VMBO-leerlingen kiezen na het tweede leerjaar hun sector en MAVO-leerlingen kiezen na het derde leerjaar hun profiel. Alle leerlingen kiezen na hun eindexamen een richting in het MBO. De MAVO leerling kan ook kiezen voor een doorstroom naar 4 HAVO mits er  voldaan wordt aan de eisen. Bij het maken van die keuzes is het belangrijk om te weten wat je talenten zijn. Om ze goed op die keuzes voor te bereiden werken we op Thamen met Talentklassen.

Knipsel
Go To Top