Thamen Try-Out is speciaal voor jou als groep 8-er! Ga op ontdekkingstocht door de school en ontmoet onze brugklassers en vakdocenten. Zien we jou op woensdag 9 december of woensdag 20 januari? Je kunt je nu aanmelden!

Volgend jaar maak je de overstap van de basisschool naar het vmbo of de mavo? Dan is het nu tijd om een nieuwe school te kiezen. Doe daarom mee met de Thamen Try-Out. We hebben leuke activiteiten in de praktijklokalen en ons eigen Skills Lab.

Kijk hier voor meer informatie.

Gaat jouw kind volgend jaar naar het voortgezet onderwijs en wil je meer weten over Vakcollege Thamen? Volg dan ons webinar op woensdag 27 januari. Maak kennis met onze docenten, neem virtueel een kijkje op onze school en stel live al je vragen. Meer informatie volgt.

Beste ouders/verzorgers, beste leerling, 
De vakantie is bijna voorbij en dinsdag 18 augustus opent Vakcollege Thamen de deuren voor de leerlingen. De brieven en draaiboeken voor de introductieweek liggen klaar om verstuurd te worden. 
 
Zoals u niet ontgaan zal zijn, is er momenteel onrust over het volledig open laten gaan van de scholen. Afgelopen dinsdag is er een briefing van het RIVM over het coronavirus geweest en gisteren debatteerde de Tweede Kamer over de aanpak. Vooralsnog gaan wij er vanuit dat wij de leerlingen op dinsdag 18 augustus gewoon op school kunnen ontvangen. 
 
Maar wel willen wij afwachten of er vanuit de overheid andere adviezen komen en hebben daarom besloten om u en de leerlingen op maandag 17 augustus nader te informeren. 

Een uitbundig applaus voor alle geslaagden! Bekijk het filmpje van de diploma-uitreiking.

Net als op alle andere scholen in het land werken ook de docenten van Vakcollege Thamen vanuit huis. We laten met een creatieve boodschap weten dat we jullie missen en aan jullie denken en steken met ‘Thamen uit, Thamen thuis’, de thuiszitters een hart onder de riem. Binnenkort zal blijken of het thuisonderwijs ook na de vakantie doorgaat, of dat we in mei weer samen op Thamen zijn. Hou vol, we zijn trots op jullie !

Go To Top