Wat leuk dat je op onze website kijkt. Zit je in groep 8? Dan maak je na de zomer de overstap van de basisschool naar het vmbo of de mavo+. Het is nu tijd om een nieuwe school te kiezen. Ontdek of Vakcollege Thamen de school is die bij jou past. Doe mee met één van onze activiteiten en stel al je vragen.

Voor leerlingen

Open dag
Maak kennis met onze mooie school tijdens de Open Dag. Die is dit jaar op woensdag 26 januari 2022.

Inschrijfweek
Tijdens de inschrijfweek kan je inschrijven op Thamen. Dit doe je samen met één van je ouder(s)/verzorger(s). Inschrijven kan van 07 maart t/m 11 maart 2022.

Thamen Try-Out op 08 december 2021 en 09 februari 2022
Maak kennis met onze mooie school tijdens de Thamen Try-Out. Je gaat een middag meedraaien op Thamen. Je maakt kennis met leerlingen, docenten en je zal een aantal vakken volgen. Zo maak je kennis met Thamen, het gebouw én de vakken. Leren door doen dus!

!! KLIK HIER OM AAN TE MELDEN !!

Kies de school die bij je past

We zijn een bruisende school én een erkend vakcollege. Zowel op basis, kader als de mavo+ krijg je daarom in de brugklas al praktijklessen.. Dat is leuk en zo kun je meteen ontdekken wat je leuk en interessant vindt.

Top 5 kenmerken van Thamen
De belangrijke eigenschappen van onze school hebben we op een rij gezet.

Themaklassen
In de brugklas kies je één van de vier themaklassen. Maak kennis met totaal andere vakken en werk daarbij samen met groepjes van leerlingen uit alle brugklassen.

Aanmelden brugklas
Voor aanmelden geldt de afgesproken procedure van de regio Amstelland én krijgen broerjes en zusjes voorrang. Lees meer over hoe dit precies werkt.

 

Go To Top