GROEP8 MG 2018

Wat leuk dat je op onze website kijkt. Zit je in groep 8? Dan maak je na de zomer de overstap van de basisschool naar het vmbo of de mavo+. Het is nu tijd om een nieuwe school te kiezen. Ontdek of Vakcollege Thamen de school is die bij jou past. Doe mee met één van onze activiteiten en stel al je vragen.

Voor leerlingen

Thamen Try-out voor groep 8 op 20 januari
Is komen te vervallen ivm verlening  van de lockdown.

Lesjesmiddag op 10 februari
Proef zelf hoe het is om leerling te zijn op vakcollege Thamen. Tijdens de lesjesmiddag ga je aan de slag in de praktijklokalen en leer je de school beter kennen.

Voor ouders

Rondleiding voor ouders op 10 februari
Ouders kunnen een rondleiding krijgen door de school en vragen stellen aan onze docenten of mentoren van de brugklas. Zo kunt u zelf een beeld vormen van onze school.

Webinar voor ouders op 27 januari
Speciaal voor je ouders organiseren we een informatie-avond online. We kunnen nu geen open dag organiseren. Maar tijdens deze avond laten we ook onze school zien en de mogelijkheid om live alle vragen te stellen.

Kies de school die bij je past

We zijn een bruisende school én een erkend vakcollege. Zowel op basis, kader als de mavo+ krijg je daarom in de brugklas al praktijklessen.. Dat is leuk en zo kun je meteen ontdekken wat je leuk en interessant vindt.

Top 5 kenmerken van Thamen
De belangrijke eigenschappen van onze school hebben we op een rij gezet.

Themaklassen
In de brugklas kies je één van de vier themaklassen. Maak kennis met totaal andere vakken en werk daarbij samen met groepjes van leerlingen uit alle brugklassen.

Aanmelden
Voor aanmelden geldt de afgesproken procedure van de regio Amstelland én krijgen broerjes en zusjes voorrang. Lees meer over hoe dit precies werkt.

 

Go To Top