Wat leuk dat je op onze website kijkt. Zit je in groep 8? Dan maak je na de zomer de overstap van de basisschool naar het vmbo of de mavo+. Het is nu tijd om een nieuwe school te kiezen. Ontdek of Vakcollege Thamen de school is die bij jou past. Doe mee met één van onze activiteiten en stel al je vragen.

Voor leerlingen

Thamen Try-out voor groep 8 op 20 januari
Is komen te vervallen ivm verlenging van de lockdown.

Lesjesmiddag op 10 februari
Maakt digitaal kennis met onze mooie school tijdens de lesjesmiddag! Je gaat online meelopen met een leerling van Thamen, die je rondleidt en laat meedoen in een les in een lokaal. Meld je nu aan!

Kies de school die bij je past

We zijn een bruisende school én een erkend vakcollege. Zowel op basis, kader als de mavo+ krijg je daarom in de brugklas al praktijklessen.. Dat is leuk en zo kun je meteen ontdekken wat je leuk en interessant vindt.

Top 5 kenmerken van Thamen
De belangrijke eigenschappen van onze school hebben we op een rij gezet.

Themaklassen
In de brugklas kies je één van de vier themaklassen. Maak kennis met totaal andere vakken en werk daarbij samen met groepjes van leerlingen uit alle brugklassen.

Aanmelden brugklas
Voor aanmelden geldt de afgesproken procedure van de regio Amstelland én krijgen broerjes en zusjes voorrang. Lees meer over hoe dit precies werkt.

 

Go To Top