Welkom op Vakcollege Thamen

Leuk dat je op onze website kijkt. Na de zomer maak je de overstap van de basisschool naar het vmbo of de mavo, spannende tijd! De zomer klinkt nog ver weg maar het is nu al tijd om een nieuwe school te kiezen. Maak kennis met onze school en kom naar onze open dag op woensdag 27 januari 2021 van 14:00 – 22.00 uur. Wil je alvast wat sfeerproeven? In onze speciale krant voor brugklassers lees je meer over Vakcollege Thamen.

Inschrijven/aanmelden

Dat doe je samen met je ouder(s)/verzorger(s). Inschrijven kan van 1 maart t/m 5 maart 2021. Maandag 1 maart t/m donderdag 4 maart zijn er van 16.00 tot 19.00 uur mensen aanwezig om de formulieren aan te nemen en vragen te beantwoorden.

Lesjesmiddag

Dit schooljaar organiseren we een lesjesmiddag! De lesjesmiddag is op woensdagmiddag 10 februari 2021 van 14.00 tot 16.00 uur. Het aanmelden kan digitaal (informatie volgt) of op de open dag.

Themaklas

Vakcollege Thamen is vernieuwd. Waar jij als nieuwe brugklasser mee te maken krijgt, zijn de lessen in de Themaklassen: Arts & Media, Food & Health, Sports & Body en Tech & IT. Tijdens die lessen mag je voor een deel kiezen wat je gaat doen. Misschien is het wel een activiteit die je later in je beroep ook nodig hebt of kunt gebruiken. Daar gaan we je dan meer over vertellen.

Veel plezier gewenst bij je bezoek aan Vakcollege Thamen!
Themaklassen

Go To Top