Welkom op Vakcollege Thamen

Leuk dat je even op de site van Vakcollege Thamen kijkt. Je bent waarschijnlijk druk bezig met de keuze voor een nieuwe school na de basisschool. Dat is heel spannend! We raden je aan om op verschillende scholen te gaan kijken, maar in ieder geval op onze Open Dag.
Deze is op woensdag 29 januari 2020 van 14:00 – 16:30 en van 19:00 - 21:00 uur.

Verder vind je in dit gedeelte van de site (Groep 7/8) de volgende onderwerpen:

Inschrijven/aanmelden

Dat doe je samen met je ouder(s)/ verzorger(s). Inschrijving vindt plaats in de week van 02 t/m 06 maart. Daarna is helaas niet meer mogelijk.

Inschrijfformulier 2020-2021

Het inschrijfformulier afgeven kan de hele week van maandag 2 maart t/m vrijdag 6 maart. 
Maandag 2 maart t/m donderdag 5 maart van 16.00-19.00 uur zijn er mensen aanwezig om de formulieren aan te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

Lesjesmiddag

Dit schooljaar organiseren we een lesjesmiddag! Je kunt inschrijven op de Open Dag voor de middag. Woensdagmiddag 12 februari 13.30 tot 16.00 uur ben je van harte welkom. Je kunt al digitaal aanmelden.

Themaklas

Vakcollege Thamen gaat vernieuwen. Waar jij als nieuwe brugklasser mee te maken krijgt, zijn de lessen in de Themaklassen. Tijdens die lessen mag je voor een deel kiezen wat je gaat doen. Misschien is het wel een activiteit die je later in je beroep ook nodig hebt of kunt gebruiken. Daar gaan we je dan meer over vertellen.

Veel plezier gewenst bij je bezoek aan Vakcollege Thamen!

Go To Top