header-6

Routebeschrijving

Adres: Den Uyllaan 4, 1421 NK Uithoorn

Thamen is in Uithoorn centraal gelegen, n.l. aan de Zijdelweg (N521), vrijwel grenzend aan de provinciale weg Haarlem-Hilversum (N201). Door deze gunstige ligging is de school gemakkelijk bereikbaar vanuit:

  • Amsterdam, Amstelveen, Nes a.d. Amstel, Ouderkerk a.d. Amstel
  • Abcoude
  • Aalsmeer, Kudelstaart, Rijsenhout en Hoofddorp
  • Mijdrecht, Wilnis, Waverveen, Amstelhoek, De Hoef en Vinkeveen
  • De Kwakel, Nieuwveen, Nieuwkoop, Noorden en Zevenhoven

Doordat achter de school het busstation ligt, is de school ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Door de vele fietspaden kunnen de leerlingen per fiets of brommer veilig van en naar school rijden.

Openbaar vervoer

Op het busstation komen de volgende lijndiensten aan:

Connexxion
130 Breukelen station Ð Uithoorn busstation v.v.
140 Haarlem station NS Ð Uithoorn busstation v.v.
142 Amsterdam CS Ð Wilnis begraafplaats v.v.
147 Uithoorn busstation Ð Alphen aan den Rijn station NS v.v.
149 Amstelveen busstation Ð Uithoorn busstation v.v.
170 Amsterdam CS Ð Uithoorn Amstelplein v.v.

Auto

Komend vanuit Vinkeveen, Waverveen, Wilnis en Mijdrecht
Neem de N201 richting Uithoorn/Haarlem. Ga over de brug in Uithoorn bij het tweede kruispunt naar rechts richting Amstelveen N521. Bij het eerste kruispunt naar rechts Prinses Christinalaan, na ongeveer 200 meter links de Gerbrandylaan, bij het kruispunt in de woonwijk linksaf de Den Uyllaan in, aan het eind van de laan ziet u de school.

Komend vanuit Amstelveen
Neem de N521 richting Uithoorn. In Uithoorn aangekomen gaat u bij het derde kruispunt naar links Prinses Christinalaan, na ongeveer 200 meter links de Gerbrandylaan, bij het kruispunt in de woonwijk linksaf de Den Uyllaan in, aan het eind van de laan ziet u de school.

Komend vanuit Haarlemmermeer en Aalsmeer
Neem de N201 richting Uithoorn/Hilversum. In Uithoorn aangekomen gaat u bij het eerste kruispunt naar links richting Amstelveen N521. Bij het eerste kruispunt naar rechts Prinses Christinalaan, na ongeveer 200 meter links de Gerbrandylaan, bij het kruispunt in de woonwijk linksaf de Den Uyllaan in, aan het eind van de laan ziet u de school.

Komend vanuit Nieuwkoop, Zevenhoven en Nieuwveen
Neem de N231 richting Uithoorn. Bij Vrouwenakker over de brug rechtsaf richting Uithoorn langs de Amstel. In Uithoorn aangekomen de borden doorgaand verkeer volgen. Bij het kruispunt naar links richting Aalsmeer/Haarlem N201. Bij het eerste kruispunt naar rechts richting Amstelveen N521. Bij het eerste kruispunt naar rechts Prinses Christinalaan, na ongeveer 200 meter links de Gerbrandylaan, bij het kruispunt in de woonwijk linksaf de Den Uyllaan in, aan het eind van de laan ziet u de school.