Ieder jaar gaan de leerlingen van de 3e klassen in de maand juni een bijzondere activiteit doen. Ze kunnen kiezen uit 3 bestemmingen: Londen, Berlijn en Survival (Ardennen).

Onder de enthousiaste begeleiding van docenten krijgen de leerlingen weer een paar fantastische dagen:

  • Londen: via de tunnel van Calais naar Folkstone en Canterbury gaan de leerlingen naar Londen. 's Avonds wordt er kennis gemaakt met het gastgezin. De volgende dagen worden Cambridge, London Eye, Buckingham Palace en niet te vergeten een theaterstuk bezocht.
  • Berlijn: Trendy Berlijn is groot, bruisend en bijzonder. De derdeklassers zullen veel van de stad zien en meemaken: Ze bezoeken een concentratiekamp, maar gaan ook zwemmen in het grootste subtropische zwemparadijs van Europa. Ze fietsen met een gids door de stad en natuurlijk is er ook voor shoppen tijd. En... spannend... de leerlingen slapen in gastgezinnen en leren zo het land en de bewoners goed kennen.
  • Survival: Onze sportieve leerlingen gaan naar Comblain au Port in de Ardennen. Zij kunnen zich daar heerlijk uitleven op het mountainbiken, klimmen/abseilen, touwbruggen, touwslingers en kanoën. Tijdens de oriëntatietocht wordt er met GPS gelopen en gaan ze door de grotten. 's Avonds wordt er bivak gehouden: Eén nacht onder de sterrenhemel of onder een zeil.. Avontuurlijk genoeg!
Go To Top