Ingangsdatum: 1-4-2012

R.K.S.G. Thamen te Uithoorn is een gezonde streekschool voor VMBO-onderwijs met zo'n 950 leerlingen en 120 medewerkers. De school kent een open en informeel klimaat wat zich doorvertaalt in een goede onderlinge werksfeer.

Thamen is een school waarin dagelijks ervaren kan worden hoe dynamisch en intensief werken en leren in dit type onderwijs voor medewerkers en leerlingen kan zijn. 'Never a dull moment' zou als subtitel onder de schoolnaam niet misstaan, waarmee is aangegeven dat er van VMBO-docenten gerichte kennis en kunde verwacht wordt, wil men zich met deze doelgroep goed kunnen redden.

Een van de belangrijkste ontwikkelingen die op de Thamen-agenda voor 2012-2013 staat is invulling te geven aan: het Thamen Toekomstbestendig-project, de invoering van Passend Onderwijs en de doorontwikkeling van Maatwerkuren om het taal -en rekenniveau schoolbreed te verbeteren.

Wat maakt Thamen tot een aantrekkelijke werkgever?

Thamen heeft als vaste gewoonte dat er een introductiedag is voor al het nieuwe personeel dat op Thamen komt werken. Iedere nieuw aangestelde docent krijgt een persoonlijke coach. Een keer per week is er een intervisiegroep die door een coach begeleid wordt. Iedere docent krijgt vanuit zijn of haar vakgroep een buddy.

Thamen investeert in het personeel. Ontwikkelmogelijkheden worden omgezet in ontwikkelingskansen.

Do we need to say more?

De functie

U kunt hier een open sollicitatie doen.

Wij bieden

Thamen maakt onderdeel uit van Stichting IRIS (www.stichtingiris.nl). Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen van het personeel staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

Solliciteren

Herkent u zichzelf in dit functieprofiel, gebruik dan ons online sollicitatieformulier om te solliciteren.

 

Thamen

Wie zijn wij?

groep 8 Thamen

Groep 7/8

agenda Thamen

Agenda

contact Thamen

contact

Go To Top