Groep 8

Welkom op Thamen

Leuk dat je even op de site van Thamen kijkt. Je bent waarschijnlijk druk bezig met de keuze voor een nieuwe school na de basisschool. Dat is heel spannend! We raden je aan om op verschillende scholen te gaan kijken, maar in ieder geval op onze Open Dag.
Deze is op woensdag 24 januari 2018 van 14:00 – 17:00 en van 19:00 - 21:30 uur.


Verder vind je in dit gedeelte van de site (Groep 8) de volgende onderwerpen:

Inschrijven/aanmelden

Dat doe je samen met je ouder(s)/ verzorger(s). Dat zou al kunnen in de week van 12 maart.

Lesjesmiddag

Dit jaar organiseren we twee lesjesmiddagen! Je kunt inschrijven op de Open Dag voor één van de twee middagen. Kies je middag die jou het beste uitkomt! Woensdagmiddag 31 januari of 14 februari van 13.30 tot 16.00 uur van harte welkom. Je kunt al digitaal aanmelden door een mail met je gegevens op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Koers & Keuze

Thamen gaat vernieuwen. Waar jij als nieuwe brugklasser mee te maken krijgt, zijn de lessen in het kader van Koers & Keuze. Tijdens die lessen mag je voor een deel kiezen wat je gaat doen. Misschien is het wel een activiteit die je later in je beroep ook nodig hebt of kunt gebruiken. Daar gaan we je dan meer over vertellen.

Negen Thamen PIN Points ( de belangrijkste zaken op Thamen)
De PIN is het nieuwe symbool dat je op Thamen steeds vaker zult tegenkomen. We hebben negen belangrijke PINS bij elkaar gezet en die vertellen je over dingen die je in ieder geval van Thamen moet weten.(klik hier)

 

Veel plezier gewenst bij je bezoek aan Thamen!